Bieżące menu obiadów - Restauracje Strzeleckie
 

Tygodniowe menu obiadów Restauracji

Linia podziałuObjad na pn
2019-11-18

Dania główne:

  • Schab w sosie pieczarkowym
  • Kotlet drobiowy panierowany
  • Ryż zapiekany z kurczakiem i brokułami

Zupa:

  • Ogórkowa

Surówka:

  • Biała czerwona z papryką
Linia podziałuObjad na wt
2019-11-19

Dania główne:

  • Spaghetti bolognese
  • Filet drobiowy zapiekany z warzywami pod serowo-majonezową pierzynką
  • Naleśniki a la burrito

Zupa:

  • Krupnik
Linia podziałuObjad na sr
2019-11-20

Dania główne:

  • Schabowe Puerto Rico
  • Wątróbka drobiowa w cieście piwnym
  • Ser smażony z ziemniakami pieczonymi

Zupa:

  • Szczawiowa

Surówka:

  • Kapusta biała
Linia podziałuObjad na cz
2019-11-21

Dania główne:

  • Filet drobiowy po parysku
  • Żeberka na kapuście zasmażanej
  • Racuchy

Zupa:

  • Kalafiorowa

Surówka:

  • Marchewka
Linia podziałuObjad na pt
2019-11-22

Dania główne:

  • Makaron z kurczakiem i warzywami w sosie śmietanowym
  • Pałki dr kfc z ziemniakami pieczonymi
  • Zapiekane naleśniki z mięsem grzybami i serem

Zupa:

  • Fasolowa