Bieżące menu obiadów - Restauracje Strzeleckie
 

Tygodniowe menu obiadów Restauracji

Linia podziałuObjad na pn
2021-10-18

Dania główne:

  • Filet drobiowy w panierce kukurydzianej
  • Kotlet wieprzowy w sosie grzybowym
  • Makaron z pesto pomidorowo-bazyliowym

Zupa:

  • Ogórkowa

Surówka:

  • Kapusta biała z porą
Linia podziałuObjad na wt
2021-10-19

Dania główne:

  • Makaron z kurczakiem w sosie pieczarkowym
  • Schab po hawajsku
  • Naleśniki z jabłkami

Zupa:

  • Brokułowa

Surówka:

  • Kapusta pekińska
Linia podziałuObjad na sr
2021-10-20

Dania główne:

  • Sztuka mięsa w sosie własnym z kaszą gryczaną
  • Gniazda drobiowe z warzywami i serem
  • Penne carbonara

Zupa:

  • Krupnik

Surówka:

  • Szwedzka
Linia podziałuObjad na cz
2021-10-21

Dania główne:

  • Udko pieczone
  • Wieprzowina z warzywami z ryżem
  • Kotlety z kaszy gryczanej z białym serem

Zupa:

  • Pomidorowa z makaronem

Surówka:

  • Marchewka z kukurydzą
Linia podziałuObjad na pt
2021-10-22

Dania główne:

  • Zrazy wieprzowe z cebulką i papryką
  • Filet drobiowy zapiekany serem i pieczarkami
  • Placki ziemniaczane ze śmietaną

Zupa:

  • Fasolowa

Surówka:

  • Buraczki