Bieżące menu obiadów - Restauracje Strzeleckie
 

Tygodniowe menu obiadów Restauracji

Linia podziałuObjad na pn
2025-03-24

Dania główne:

  • Kurczak curry z ryżem
  • Kotlet wieprzowy zapiekany cebulką prażoną
  • Kotlet schabowy
  • Ser smażony w panierce ziołowej

Zupa:

  • Kapuśniak

Surówka:

  • Kapusta biała
Linia podziałuObjad na wt
2025-03-25

Dania główne:

  • Gulasz wieprzowy węgierski
  • Kotlet drobiowy z serem camembert
  • Schab zapiekany z pieczarkami
  • Kartacze z mięsem

Zupa:

  • Barszcz czerwony

Surówka:

  • Kapusta czerwona
Linia podziałuObjad na sr
2025-03-26

Dania główne:

  • Udko pieczone
  • Bitki wieprzowe w sosie pieczarkowym
  • Kotlet drobiowy zapiekany ze szpinakiem
  • Placki ziemniaczane ze śmietaną

Zupa:

  • Pomidorowa z makaronem

Surówka:

  • Colesław
Linia podziałuObjad na cz
2025-03-27

Dania główne:

  • Kotlet schabowy z kapustą zasmażaną
  • Podudzie w panierce kukurydzianej
  • Wątróbka drobiowa z cebulką
  • Fasolka po bretońsku

Zupa:

  • Pieczarkowa z makaronem
Linia podziałuObjad na pt
2025-03-28

  •