Bieżące menu obiadów - Restauracje Strzeleckie
 

Tygodniowe menu obiadów Restauracji

Linia podziałuObjad na pn
2021-01-25

Dania główne:

  • Kurczak w sosie grzybowym
  • Kotlet wieprzowy z cebulką i papryką zapiekany serem
  • Makaron z warzywami pod beszamelem

Zupa:

  • Ogórkowa

Surówka:

  • Kapusta biała
Linia podziałuObjad na wt
2021-01-26

Dania główne:

  • Pieczeń wieprzowa w sosie cebulowym
  • Filet drobiowy w cieście z czarnuszką
  • Naleśniki z jabłkami

Zupa:

  • Pomidorowa z ryżem

Surówka:

  • Kapusta czerwona
Linia podziałuObjad na sr
2021-01-27

Dania główne:

  • Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną lub ziemniakami
  • Kotlet drobiowy z brokułami sosem czosnkowym zapiekany serem
  • Makaron z kurczakiem i warzywami

Zupa:

  • Pieczarkowa

Surówka:

  • Kapusta pekińska
Linia podziałuObjad na cz
2021-01-28

Dania główne:

  • Kotlet schabowy
  • Klopsiki w sosie dyniowym z ryżem
  • Naleśniki ze szpinakiem

Zupa:

  • Szczawiowa

Surówka:

  • Marchewka z porem
Linia podziałuObjad na pt
2021-01-29

Dania główne:

  • Łazanki
  • Kotlet po zbójnicku
  • Krokiety z serem i pieczarkami

Zupa:

  • Grochowa