Bieżące menu obiadów - Restauracje Strzeleckie
 

Tygodniowe menu obiadów Restauracji

Linia podziałuObjad na pn
2019-12-02

Dania główne:

  • Filet drobiowy w cieście serem i szynką
  • Wieprzowina w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
  • Makaron z kurczakiem i pieczarkami

Zupa:

  • Ogórkowa

Surówka:

  • Kapusta biała
Linia podziałuObjad na wt
2019-12-03

Dania główne:

  • Stek z cebulką
  • Filet drobiowy pieczony z warzywami
  • Zapiekanka z ryżem i gyrosem

Zupa:

  • Krupnik

Surówka:

  • Szwedzka
Linia podziałuObjad na sr
2019-12-04

Dania główne:

  • Udko pieczone
  • PLacek ziemniaczany z pieczarkami i boczkiem
  • Naleśniki z jabłkami

Zupa:

  • Pieczarkowa z makaronem

Surówka:

  • Marchewka
Linia podziałuObjad na cz
2019-12-05

Dania główne:

  • Świeżonka
  • Gyros drobiowy z ziemniakami pieczonymi
  • Naleśńki ze szpinakiem

Zupa:

  • Szczawiowa

Surówka:

  • Buraczki
Linia podziałuObjad na pt
2019-12-06

Dania główne:

  • Bigos z ziemniakami
  • Kotlet schabowy z pieczarkami zapiekany serem
  • Mintaj panierowany

Zupa:

  • Grochowa