Tygodniowe menu obiadów Restauracji


2025-03-24
Dania główne:
- Kurczak curry z ryżem
- Kotlet wieprzowy zapiekany cebulką prażoną
- Kotlet schabowy
- Ser smażony w panierce ziołowej
-
Zupa:
Surówka:


2025-03-25
Dania główne:
- Gulasz wieprzowy węgierski
- Kotlet drobiowy z serem camembert
- Schab zapiekany z pieczarkami
- Kartacze z mięsem
-
Zupa:
Surówka:


2025-03-26
Dania główne:
- Udko pieczone
- Bitki wieprzowe w sosie pieczarkowym
- Kotlet drobiowy zapiekany ze szpinakiem
- Placki ziemniaczane ze śmietaną
-
Zupa:
Surówka:


2025-03-27
Dania główne:
- Kotlet schabowy z kapustą zasmażaną
- Podudzie w panierce kukurydzianej
- Wątróbka drobiowa z cebulką
- Fasolka po bretońsku
-
Zupa:


2025-03-28