Bieżące menu obiadów - Restauracje Strzeleckie
 

Tygodniowe menu obiadów Restauracji

Linia podziałuObjad na pn
2020-06-01

Dania główne:

  • Bulety wieprzowe w sosie paprykowym
  • Filet drobiowy w cieście kokosowym
  • Sałatka z kurczakiem

Zupa:

  • Kapuśniak

Surówka:

  • Kapusta czerwona
Linia podziałuObjad na wt
2020-06-02

Dania główne:

  • Kurczak w sosie teriyaki z ryżem
  • Sznycle wieprzowe zapiekane szparagami
  • Sałatka 3 sery

Zupa:

  • Kalafiorowa

Surówka:

  • Kapusta biała
Linia podziałuObjad na sr
2020-06-03

Dania główne:

  • Wieprzowina w kaparach
  • Nuggetsy drobiowe z ziemniakami pieczonymi
  • Sałatka z tuńczykiem

Zupa:

  • Pieczarkowa

Surówka:

  • Kapusta pekińska
Linia podziałuObjad na cz
2020-06-04

Dania główne:

  • Sztufada z karkówki
  • Ragout z kurczaka
  • Sałatka grecka

Zupa:

  • Pomidorowa z makaronem

Surówka:

  • Buraczki
Linia podziałuObjad na pt
2020-06-05

Dania główne:

  • Łazanki
  • Schab z pieczarkami zapiekany serem
  • Sałatka z gyrosem

Zupa:

  • Grochowa