Bieżące menu obiadów - Restauracje Strzeleckie
 

Tygodniowe menu obiadów Restauracji

Linia podziałuObjad na pn
2020-01-27

Dania główne:

  • Kurczak z warzywami
  • Schab po francusku zapiekany cebulką
  • Placuszki z marchewki i ziemniaków ze śmietaną

Zupa:

  • Szczawiowa

Surówka:

  • Kapusta biała
Linia podziałuObjad na wt
2020-01-28

Dania główne:

  • Schab z kapustą białą zasmażaną
  • Wątróbka drobiowa z pieczarkami papryką i cebulką
  • Zapiekanka makaronowa z gyrosem

Zupa:

  • Jarzynowa
Linia podziałuObjad na sr
2020-01-29

Dania główne:

  • Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną
  • Filet drobiowy zapiekany serem i szpinakiem
  • Kotlety z kaszy jaglanej

Zupa:

  • Pomidorowa z makaronem

Surówka:

  • Buraczki
Linia podziałuObjad na cz
2020-01-30

Dania główne:

  • Filet drobiowy panierowany
  • Sztuka mięsa w sosie własnym z kaszą pęczak
  • Makaron z warzywami pod beszamelem

Zupa:

  • Krupnik

Surówka:

  • Marchewka
Linia podziałuObjad na pt
2020-01-31

Dania główne:

  • Pierogi ruskie
  • Kotlet drobiowy z serem i pieczarkami
  • Zapiekanka z ryżem wieprzowiną i warzywami

Zupa:

  • Żurek

Surówka:

  • Colesław