Bieżące menu obiadów - Restauracje Strzeleckie
 

Tygodniowe menu obiadów Restauracji

Linia podziałuObjad na pn
2020-03-30

Dania główne:

  • Filet drobiowy pieczony w sosie pieczarkowo-pieczeniowym
  • Kotlet wieprzowy w sosie paprykowym

Zupa:

  • Szczawiowa

Surówka:

  • Kapusta czerwona
Linia podziałuObjad na wt
2020-03-31

Dania główne:

  • Filet drobiowy w cieście
  • Schab w sosie węgierskim

Zupa:

  • Jarzynowa

Surówka:

  • Marchewka z kukurydzą
Linia podziałuObjad na sr
2020-04-01

Dania główne:

  • Schab po chłopsku
  • Kotlet drobiowy zapiekany serem i papryką

Zupa:

  • Pomidorowa z makaronem
Linia podziałuObjad na cz
2020-04-02

Dania główne:

  • Stek z cebulką
  • Gyros drobiowy z ziemniakami pieczonymi

Zupa:

  • Brokułowo-ziemniaczana

Surówka:

  • Buraczki
Linia podziałuObjad na pt
2020-04-03

Dania główne:

  • Pierogi ruskie z cebulką
  • Filet drobiowy zapiekany serem i warzywami

Zupa:

  • Grochowa

Surówka:

  • Coleslaw