Bieżące menu obiadów - Restauracje Strzeleckie
 

Tygodniowe menu obiadów Restauracji

Linia podziałuObjad na pn
2020-02-17

Dania główne:

  • Spaghetti bolognese
  • Kotlet drobiowy z serem i bazylią
  • Naleśniki z kurczakiem i szpinakien

Zupa:

  • Kapuśniak
Linia podziałuObjad na wt
2020-02-18

Dania główne:

  • Filet drobiowy w cieście
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
  • Placki ziemniaczane ze śmietaną

Zupa:

  • Szczawiowa

Surówka:

  • Marchewka z kukurydzą
Linia podziałuObjad na sr
2020-02-19

Dania główne:

  • Kurczak w sosie z warzywami
  • Kotlet schabowy z kością
  • Naleśniki z serem na słodko

Zupa:

  • Pieczarkowa

Surówka:

  • Colesław
Linia podziałuObjad na cz
2020-02-20

Dania główne:

  • Sztuka mięsa w sosie własnym z kaszą gryczaną
  • Gyros drobiowy z ziemniakami pieczonymi
  • Łazanki z pieczarkami

Zupa:

  • Barszcz czerwony

Surówka:

  • Szwedzka
Linia podziałuObjad na pt
2020-02-21

Dania główne:

  • Placki ziemniaczane po węgiersku
  • Devolay z serem
  • Nałeśniki chłopskie z sosem grzybowym

Zupa:

  • Żurek

Surówka:

  • Buraczki