Bieżące menu obiadów - Restauracje Strzeleckie
 

Tygodniowe menu obiadów Restauracji

Linia podziałuObjad na pn
2020-10-26

Dania główne:

  • Schab w sosie pieczarkowym
  • Filet drobiowy w cieście z sezamen
  • Makaron z warzywami

Zupa:

  • Kalafiorowa

Surówka:

  • Kapusta biała
Linia podziałuObjad na wt
2020-10-27

Dania główne:

  • Spaghetti bolognese
  • Kotlet drobiowy z warzywami zapiekany serem
  • Naleśniki z jabłkami

Zupa:

  • Krupnik
Linia podziałuObjad na sr
2020-10-28

Dania główne:

  • Filet drobiowy panierowany
  • Wieprzowina w sosie grzybowym z kaszą pęczak
  • Naleśnik po meksykańsku

Zupa:

  • Pomidorowa z makaronem

Surówka:

  • Marchewka z kukurydzą
Linia podziałuObjad na cz
2020-10-29

Dania główne:

  • Stek z cebulką
  • Gyros drobiowy z ziemniakami pieczonymi
  • Rizotto z warzywami

Zupa:

  • Kapuśniak z białej kapusty

Surówka:

  • Buraczki
Linia podziałuObjad na pt
2020-10-30

Dania główne:

  • Łazanki
  • Karczek pieczony w sosie własnym
  • Krokiety z serem i pieczarkami

Zupa:

  • Żurek